You are now being logged in using your Facebook credentials

Cara Memohon

Untitled document

Cara Memohon

Pengambilan pelajar untuk mengikuti latihan di Institut Latihan Perindustrian dilakukan dua kali setahun iaitu di dalam bulan Januari dan Julai. Iklan akan disiarkan di akhbar-akhbar tempatan biasanya tiga bulan (Mac dan September) sebelum pengambilan.


**Permohonan hanya boleh dilakukan di LAMAN WEB INSTITUT LATIHAN PERINDUSTRIAN MIRI, SARAWAK [http://www.ilpmiri.gov.my] atau LAMAN WEB JABATAN TENAGA MANUSIA [http://www.jtm.gov.my].


**PIHAK JABATAN TENAGA MANUSIA ADALAH BERHAK UNTUK MENENTUKAN LOKASI PENGAJIAN BAGI SETIAP KURSUS YANG DIPOHON JIKA BERSESUAIAN

Siapa Kami ?

Untitled document

Kami merupakan salah satu daripada institusi pengajian awam yang di tadbir oleh Jabatan Tenaga Manusia, Kementerian Sumber Manusia. Kami menyediakan pendidikan teknikal yang mana menekankan 70% Amali dan 30% Teori. Kami dinamakan sebagai Institusi Pengajian Tinggi Awam yang menjadi pilihan utama para lepasan SPM di Miri. Untuk menonton VIDEO KORPORAT kami Klik Sini.

Penafian

Institut Latihan Perindustrian Miri tidak bertanggungjawab di atas kerosakan yang berlaku pada komputer anda semasa melayari atau menggunakan aplikasi di laman web kami. Paparan Terbaik Pada Resolusi 1024 x 768 Ke Atas Dengan Mozilla Firefox.

JTM

Hubungi Kami

INSTITUT LATIHAN PERINDUSTRIAN MIRI
Lot 3226 Blok 6
Mukim Bandar Baru Permy Jaya
98100 Miri, Sarawak, Malaysia
Emel : ilpmiriswk@gmail.com
Url : ilpmiri.gov.my
Tel : 085-651544 / 085-653540
Faks : 085 653523

Pelawat Ke

hit counter joomla
Sejak 2007

/